Club van 50 / 100

Over het algemeen wordt sponsoring gezien als iets dat alleen door grote bedrijven gedaan kan worden en puur gericht is op het maken v n reclame. In de afgelopen seizoenen hebben wij gemerkt dat er ook veel particulieren (familie, vrienden, collega’s en kennissen) razend enthousiast zijn over de motorsport van onze zoon Sven. Wij hopen mensen te kunnen vinden die bereid zijn om ons te helpen om onze favoriete sport voort te kunnen blijven zetten. Om deze vorm van sponsoring concreet te maken hebben wij de Club Van 50 / 100 opgericht. We zullen het  echt enorm waarderen wanneer er mensen zijn die ons op deze manier willen steunen met onze sport. Het geld zal besteed worden aan onderhoud van de motor, banden, brandstof, inschrijfgeld etc.

Wat hebben wij aan de Club Van 50 / 100 te bieden

1. Tijdens de wedstrijddagen zijn de leden van harte uitgenodigd in de tent waar koffie klaar zal staan.

2. Wij zullen een bord maken met alle namen erop van de mensen die lid zijn van de club van 50/100.

Dit bord staat uiteraard altijd bij onze motoren en tent tijdens de racedagen/weekenden. Ook op onze website www.svendijkstraracing.nl zal een lijst worden bijgehouden met daarop alle namen van de leden.

– Berry van der Vegt

– Opa en Oma

– Ome Marc

Mensen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van de Club Van 50 / 100 kunnen contact met ons opnemen via:

Contact gegevens:

Sven Dijkstra